Vihdoinkin täällä!

Varaa aikasi elämäntapamuutosvalmennukseen!
ELÄ-valmennus antaa eväitä muutoksiin, jotka
ohjaavat sinua kohti laadukkaampaa, oman näköistä elämää.
ELÄ-tapaamiset ovat yksilövalmennusta
ja kestävät kerrallaan noin tunnin, tapaamme 2-4 viikon välein ELÄ-putiikillani Kauhajoella tai halutessasi videoyhteydellä verkossa.

Ota yhteyttä viestillä niin jutellaan! 

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

Palautteet

"Olen ollut erittäin tyytyväinen. On helppo puhua ja pohtia elämän ja arjen eri osa-alueita. Muutoksia on tehty pikkuhiljaa ja se onni, kun muutokset ovat auttaneet jaksamisessa ja helpottaneet arjen kuormitusta." Saara 48v.

"Valmennus on ollut kokonaisvaltaista. Ei tuijoteta vain vaa'an lukemia vaan huomioidaan kokonaisuus, hyvä olo, terveellinen ja järkevä syöminen, liikunnan ilo ja sellainen mielekäs liikkuminen ettei tarvi mennä verenmaku suussa. On harjoiteltu ja keskusteltu paljon itsensä hyväksymisestä, omasta hyvinvoinnista ja itseensä armollisesti suhtautumisesta. " Johanna 41v.

"Valmennuksessa on hyvä, kun saa edetä omassa tahdissa ja pienin askelin. Valmentaja on kannustava ja inspiroiva, häneltä on saanut hyviä vinkkejä esim. ravitsemuksen suhteen. Olemme saaneet positiivista ajattelutapaa oman elämämme hallintaan." Emma 25v & Maarit 56v.

"Kirsi valmentajana on helposti lähestyttävä, lämmin ja aito ihminen. Hänelle on helppo puhua vaikeistakin asioista. Vaikka löytyy ymmärrystä ja lempeyttä niin löytyy myös sopivasti napakkuutta ja taitoa asettaa sopivia haasteita valmennusmatkalle." Anu.